De groenten vanzelfsprekend goed wassen, en schoonmaken!
Doe wat sesamolie in de wok, en fruit ui en knoflook in een paar minuten, wel zacht, maar niet bruin laten worden.
Gepelde tomaten meebakken gedurende 1 minuut.
Water en tomatenpuree toevoegen, en ongeveer 10 minuten op zacht vuur laten pruttelen.
Als de saus wat dun is, kun je eventueel met een bindmiddel de saus wat dikker maken, beter is overigens om wat minder water toe te voegen.
Saus door een zeef halen, en weer terug op het zachte vuur plaatsen. Suiker en azijn toevoegen, minuut laten pruttelen, en nog even doorroeren.
Eventueel kun je de groenten apart kort wokken, maar dat is niet strikt noodzakelijk, maar hangt af van je eigen smaak.
Eieren los kloppen, groenten er doorheen roeren, en eventueel op smaak brengen met wat zout of peper.
Doe wat sesamolie in een grote koekenpan, schenk het eimengsel er in, en laat op een zacht vuur enkele minuten bakken.
Als de onderkant gaar is, ei omdraaien, totdat de andere kant ook gaar is.